Coen van den Berg
Advocaat
Coen is gespecialiseerd in contractenrecht. Hij maakt en beoordeelt regelmatig contracten, begeleidt contractonderhandelingen en adviseert en procedeert bij contractuele geschillen. Daarnaast voert Coen een algemene civielrechtelijke praktijk en behartigt hij de belangen van zijn cliënten in uiteenlopende civiele zaken.
Voordat Coen in 2016 de overstap maakte naar KJB Advocaten, was hij werkzaam als jurist bij een multinationale onderneming behorende tot de top 500 van Nederlandse bedrijven. Gedurende deze tijd heeft hij onder meer bijgedragen aan omvangrijke projecten, waaronder een bedrijfsovername en (internationale) fusies.
 
De brede ervaring die Coen heeft opgedaan in uiteenlopende civielrechtelijke rechtsgebieden stelt hem in staat om tot waardevolle, duurzame en creatieve oplossingen te komen voor zijn cliënten.
Coen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:
     -     algemene praktijk, burgerlijk recht;
     -     verbintenissenrecht.
Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.
_MG_5815_edited.jpg
 
06 20 021 842
ccmvdberg@kjbadvocaten.nl
SPECIALISMES
Contractenrecht
Arbeidsrecht
TALEN
Nederlands
Engels
OPLEIDING
Privaatrecht | Universiteit Utrecht
Mobile.PNG
  • LinkedIn - Black Circle
  • Instagram - Black Circle