top of page
Piet van den Berg
Advocaat
Piet is een zeer ervaren advocaat. Hij voert een civielrechtelijke praktijk met het accent op enkele specifieke rechtsgebieden zoals aansprakelijkheidsrecht en ondernemingsrecht. Daarnaast is Piet gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Hij heeft veel ervaring met het behandelen van ontslagzaken, zaken over concurrentie- en relatiebedingen en overige arbeidsrechtelijke vraagstukken. Tot zijn cliëntenkring behoren onder meer ondernemers in het midden- en kleinbedrijf, beursgenoteerde bedrijven, branche-organisaties maar ook particulieren en instellingen.
Piet staat voor een no-nonsens aanpak gericht op het behalen van maximaal resultaat: "Het is leuk als een cliënt zijn gelijk haalt, maar uiteindelijk gaat het erom dat het doel wordt bereikt. Procederen kan daar een goed middel bij zijn, maar is beslist geen doel op zich." Vandaar dat hij met de cliënt altijd eerst bespreekt welke andere - doorgaans minder belastende, snellere en goedkopere - mogelijkheden er zijn om het beste resultaat te bereiken. De cliënt krijgt van Piet altijd te horen wat realistisch en haalbaar is en een zo goed mogelijk inzicht in de tijd en de kosten die met de behandeling van de zaak zijn verbonden.
Piet heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:
     -     algemene praktijk, burgerlijk recht;
     -     arbeidsrecht.
Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.
Piet van den Berg-010 crop.jpg
 
06 53 319 598
 
pvdberg@kjbadvocaten.nl
SPECIALISMES
Arbeidsrecht
Procesvoering
TALEN
Nederlands
Engels
OPLEIDING
Nederlands recht | Universiteit Utrecht
  • LinkedIn - Black Circle
Mobile.PNG
bottom of page